Artiesten & Bands

HVR biedt stabiele technische ondersteuning voor vaste producties zoals tape-shows, bands en voorstellingen.

U wordt hierbij compleet ontzorgd zodat de artiest zich volledig kan focussen op de eigen performance.

Originals Jubileum

Wat krijg je na 11 jaar, bijna 1000 shows, meer dan 10.000 verzoekjes, en een miljard gespeelde noten? Een geweldige jubileumshow.

Floorjaxx

Deze spectaculaire DJ-act combineert de beste hits met een geweldige show van live muzikanten. Waarom zou je kiezen tussen een DJ of een band als je beide kan hebben?

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé, bekend als oud-frontman van Volumia! met o.a. ‘Het is Over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me Vast’, is één van de populairste artiesten van Nederland.

Boomerang

Een show met 100% muzikale energie, 6 tot 8 gedreven performers waaronder een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele, spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor, een strakke podiumopstelling met de nieuwste technieken en bovenal ENERGY!

Beethoven Legends

De muzikanten van Beethoven Legends in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie.

Nakatomi

Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle Free, nr. 5-h...

The Originals

The Originals spelen alles, maar dan ook echt alles. Op verzoek! Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Met hun onovertroffen show verovert de band elk publiek. Op plekken als Strandfestival ZAND, De Vrienden van Amstel Live , 538Live XXL, maar ook live in de Coen & Sander show op Radio 538 bewijzen The Originals keer op keer hun naam als meest muzikale interactieve live-act van Nederland. Dus bedenk alvast je favoriete liedje, artiest of genre en kom het aanvragen, dan spelen The Originals het gegarandeerd!

Beethoven

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven.

Voulez Vous

Waar zijn ze gebleven, de tijden van de echte popmuziek? De tijden dat alleen de muziek je een goed gevoel bezorgde en dat je niet verblind werd door videoclips en de outfit van de zangers en zangeressen.